A A A K K K
людям із порушенням зору
`

Підколочанка за рецептом Ольги Мисюри

Дата: 15.01.2021 14:06
Кількість переглядів: 1418

Підколоченка, калапецанка, потравка – назви різні, а смак один.

Традиційна автентична страва на грибах ще й до нині практикується серед різдвяних гастрономічних традицій Полісся. Разом із народною майстринею, жителькою Жадківки Ольгою Мисюрою усіх охочих запрошують створити цей кулінарний шедевр в рамках проєкту Рівненщини Різдвяної!

Відео процесу приготування можна переглянути за посиланням.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування